aA
 
 
aA
 

Tapahtumakalenteri

Kesäillan maratonin juoksijoita
 
 

Tapahtumat

Elävienkuvien teatteri: Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset

08.12.2017 – 14.12.2017
Viikonpäivät: ma, ti, ke, to, pe, la, su

Elävienkuvien teatteri: Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset

Komedia, perhe-elokuva, seikkailu -7- Kesto: 1h 30min
Esitykset:
12.12.2017 klo 15:00 (9€ / 7€)
13. - 14.12.2017 klo 17:00 (9€ / 7€)


Levittäjä: FS-studios

Ohjaus: Anna Dahlman

Käsikirjoitus: Sinikka Nopola ja Tiina Nopola

Näyttelijät: Emily Shipway, Ella Kangas, Niina Lahtinen, Joonas Nordman, Aku Hirviniemi, Janne Kataja, Krisse Salminen ja Pirjo Heikkilä

Heinähatun ja Vilttitossunperhe perhe lähtee lomalle. Äidillä  Hannalla on ihana viikko suunniteltuna ylellisessä huvilassa. Sattumalta  Kattilakosket päätyvät kuitenkin väärään ”huvilaan” kylän poliisien  mökkinaapureiksi. Konstaapelit huomaavat tilanteen ajoissa ja  naamioituvat taiteilijaveljeksiksi saadakseen olla rauhassa  Kattilakosken perheeltä. Heinähatun ja Vilttitossun epäilykset heräävät  heti, ja suuri vakoiluseikkailu alkaa. Kun kaiken lisäksi vankikarkurit  piileskelevät lähimaastossa, väärinkäsitykset johtavat värikkääseen  seikkailukomediaan.

Elokuva perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan kirjoittamaan suosittuun  kirjaan, Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset. Heinähattu ja  Vilttitossu -kirjasarjaan kuuluu 20 teosta, ja niitä on käännetty mm.  ranskaksi ja japaniksi. Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset on  palkittu lasten- ja nuortenkirjallisuuspalkinto Anni Swan -mitalilla.  Kirjasarjaa julkaisee kustannusosakeyhtiö Tammi.

Trailer

Ohjelmisto


Sijainti: Elävienkuvien teatteri, Keskuskatu 1