Uutiset

Forssa-asunnot Oy hakee toimitusjohtajaa

15.01.2018

Forssa-asunnot Oy hakee toimitusjohtajaa

Forssa-asunnot Oy on Forssan kaupungin omistama osakeyhtiö, jonka toimialaan kuuluvat omien kiinteistöjen isännöinti ja asuntojen vuokraukseen liittyvät tehtävät. Asuntokantamme on 545 asuntoa. Henkilöstömme on kolme työntekijää ja vuotuinen budjetoitu liikevaihtomme noin 3,2 M€.

 

Haemme yhtiömme palvelukseen

TOIMITUSJOHTAJAA.

Toimitusjohtajan tehtäviin kuuluvat mm. itsenäisesti johtaa yrityksen hallintoa hallituksen strategian ja ohjeistuksen mukaisesti, yhtiön ja kiinteistöjen sopimusasiat ja tarjouspyynnöt, lakien ja määräysten valvontaan liittyvät tehtävät, työntekijöiden työsuhdeasiat ja työsuojeluasiat, taloussuunnittelu ja laskentatoimi, taloudellinen seuranta ja raportointi, kiinteistöjen hoito- ja kunnostamistehtävien järjestäminen sekä korjaus-, perusparantamis- ja rakennuttamisasiat.

EDELLYTÄMME

tehtävään soveltuvaa vähintään AMK-tason koulutusta ja aikaisempaa kokemusta isännöintitehtävistä. Innostava, uusia visioita tuova ja aktiivinen suhtautuminen kiinteis-töjen jalostamistehtäviin. Vuorovaikutustaidot (ml. englannin kielitaito) ja tietotekninen valmius sekä mahdollisuus käyttää omaa autoa ovat välttämättömiä tehtävien hoidossa. Työnantaja on varautunut kouluttamaan työtehtäviin liittyvissä asioissa.

Hakemukset CV:llä ilman todistusjäljennöksiä ja palkkatoivomuksella varustettuina viimeistään maanantaina 29.01.2018 kello 12:00 mennessä sähköpostilla veikko.heimo@forssa-asunnot.fi.

Toimitusjohtajasopimukseen sovelletaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Lisätiedusteluihin vastaavat:

hallituksen puheenjohtaja Janne Korsi puh. 0400 311 400 tai toimitusjohtaja Veikko Heimo puh. 050 5240 031.