aA
 
 
aA
 

Esiopetus

Kuva Helminpäivän karkeloista Forssan torilta
 
 

Esiopetus

Esiopetusta järjetetään Päiväkoti Axel Wahrenissa, Pihakoivun päiväkodissa (vuorohoito) ja  Koijärven koulu-päiväkodissa. Kaikissa esiopetusryhmissä luonto ja liikunta ovat keskeisessä osassa, mutta erityisesti ne painottuvat varsinaisissa Luonto-liikunta -ryhmissä. Nämä ryhmät toimivat  aamupäivisin pääasiassa ulkona ja eri liikuntapaikoilla.  Ryhmillä on käytössään "metsäpaikkoja" Talsoilassa ja Sortohaassa, jossa sijaitsee myös varhaiskasvatuksen käytössä oleva kota. Jos esiopetuksen lisäksi on lapsella on muun varhaiskasvatuksen tarvetta, se järjestetään samassa päiväkodissa. Lisää tietoa ryhmien toiminnasta löytyy peda.net - sivuilta.


Esiopetuksen työajat 2018-2019

Syystoimintakausi 
20.8.2018 - 21.12.2018
syysloma vko 42
15.-21.10.2018
Kevättoimintakausi 
7.1.2019 - 29.5.2019
talviloma vko 9 25.2-3.3.2019


Esiopetukseen ilmoittautuminen

Esiopetukseen ilmoittautuminen tapahtuu varhaiskasvatuksen sähköisellä -lomakkeella. 


ESIOPETUSKULJETUS JA KULJETUSKORVAUS

Esioppilas  on oikeutettu kuljetukseen , kun matka on vähintään 3 km (Forssan kaupungin kuljetusopas) ja hän osallistuu vain pelkkään esiopetukseen.

Kuljetuksen voi saada myös  esioppilas,  joka

Huoltaja voi hakea vaihtoehtoisesti kuljetuskorvausta edellyttäen, että lapsi on varhais-kasvatuksessa ja esiopetuksessa edellä mainitulla tavalla ja matka kotoa esiopetukseen on vähintään kolme kilometriä.
Lapset, jotka tarvitsevat täydentävää varhaiskasvatusta vain joinakin viikonpäivinä ja muina päivinä ovat pelkässä esiopetuksessa – ovat oikeutettuja kuljetuskorvaukseen pelkkinä esiopetuspäivinä.


Korvauksen suuruus on matkahuollon määrittämän kyseisen matkan bussilipun hinnan suuruinen.


            

         

 

Yhteystiedot

Varhaiskasvatus
Kaupungintalo 1.krs
PL 62, Turuntie 18, 30101 Forssa

Tiina Iivanainen
palvelukoordinaattori
03 4141 6210
varhaiskasvatus (at) forssa.fi

 
Linkit
 

Linkit