Uutiset

Forssan kaupungin markkinointimateriaaleja päivitetty

30.01.2019

Forssan kaupungin markkinointimateriaaleja päivitetty

Forssan kaupungin markkinoimiseen tarkoitettuja esitteitä ja videoita on päivitetty. Kaikki päivitetyt materiaalit löytyvät Forssan kaupungin internet-sivuilta sekä videot kaupungin Youtube-tililtä.

 

Kaupunkien ja kuntien markkinointitoimenpiteitä tehdään monella eri tasolla ja ne näkyvät eri yhteyksissä. Forssan kaupungilla on eri markkinointitarkoituksiin erityyppisiä esitteitä sekä videoita. 

Markkinointimateriaaleihin on tehty päivityksiä vuoden 2018 aikana. Viimeisin päivitetty esite on yleisesite, joka on tehty neljällä eri kielellä eli suomi, ruotsi, englanti ja venäjä (kukin esite aukeaa omasta linkistään). Esitteitä saa tarvittaessa hakemalla niitä kaupungintalolta tai torin info-pisteestä.

Myös esittelyvideoita on päivitetty. Forssan yleisesittelyvideo (suomi ja englanti), FYKin kanssa yhteistyössä tehty Hämeen ammattikorkeakoulun käyttöön kansainvälisten opiskelijoiden rekrytointivideo (englanti) sekä Forssan kansallisesta kaupunkipuistosta kertova video (suomi,  ruotsi, englanti, venäjä) ovat kaikki linkitetty sekä kaupungin internet-sivuille että kaupungin youtube-tilille.