Uutiset

Louna-kirjastot ovat suljettuina 13.5.2020 saakka

09.04.2020

Louna-kirjastot ovat suljettuina 13.5.2020 saakka

Valtioneuvoston antamien linjausten mukaisesti Louna-kirjastot ovat suljettuina 13.5.2020 saakka eivätkä kirjastoautot aja reittejään.

 

Sulun aikana (18.3.-13.5.) erääntyvien lainojen eräpäiviä on siirretty ohjelmallisesti eteen päin, nämä lainat erääntyvät nyt aikaisintaan toukokuun loppupuolella. Lainoja joiden eräpäivä on ennen 18.3. voi uusia verkkokirjastossa tai soittamalla, mutta uusinnat ehtii hoitaa kirjastojen avauduttuakin.

Sulkuajalta ei kerry maksuja kenellekään. Lainoja ei siis tarvitse palauttaa sulun aikana, mutta Louna-kirjastojen palautusluukut ovat auki ainakin toistaiseksi.

Varausten noutoaika siirtyy sulun jälkeiseen aikaan, noutoilmoitukset lähetetään sulun päätyttyä. Uusia kaukopalvelupyyntöjä ei käsitellä sulkuaikana.

Puhelinpalvelu toimii kirjastojen asiakaspalvelunumeroissa arkipäivisin (ma-pe) seuraavasti:

Kaikki Louna-kirjastojen tapahtumat ja tilavarukset on peruttu sulkuajalta.

Nyt on hyvä hetki tutustua e-aineistoihin. Louna-kirjastojen Ellibs-kokoelmassa on paitsi e-kirjoja, myös e-äänikirjoja. Kotikoneilta pääsee lukemaan myös tuhansia ulkomaisia lehtiä Pressreader-tietokannasta. Jos PIN-koodi puuttuu, saat väliaikaisen PIN-koodin soittamalla kirjastoosi.

Tutustu kirjaston e-aineistoihin.

Seuraa myös Louna-kirjastojen someviestintää. Forssan kaupunginkirjaston Facebook -sivu.