Uutiset

Viisi vinkkiä viikonlopulle

05.01.2024

Viisi vinkkiä viikonlopulle

Vuoden 2024 ensimmäistä viikonloppua voi viettää tunnelmoiden loppiaiskävelyllä, dokumenttielokuvan ensi-illassa käymällä, penkkiurheillen tai vaikkapa taiteilijatapaamisessa. Lue viisi vinkkiä viikonlopulle.

 

Tässä on viisi vinkkiä viikonlopulle.

 Perjantai 5.1.

"Kun kohtaat avaruusolennon"-kuvakirja astuu ulos kansistaan vuorovaikutteisessa KAUK-näyttelyssä kirjaston näyttelytila Vinkkelissä. Näyttelyyn voi tutustua vapaasti kirjaston aukioloaikoina.  

Lauantai 6.1.

Forssan 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Elävienkuvien Teatterissa on lauantaina vapaa pääsy katsomaan dokumenttielokuvan Sota koskettaa kaikkia ensi-iltaa. Näytös alkaa kello 15:00. JP Rantasen dokumenttielokuva on  Projekti 1918 Tervalammin taistelun jatko-osa. Lisätietoa elokuvasta Elävienkuvien Teatterin sivuilla.

Kalliomäessä tunnelmoidaan loppiaiskävelyllä kello 17-20. Alueen asukkaat koristavat pihojaan lyhdyin ja valoin lauantaina kävelijöiden iloksi. Ensimmäisellä linjalla sijaitsevan Forssan kirkon sisätilat on valaistu värivaloin ja ovet ovat avoinna kello 20 asti. Kanttori Outi Aro-Heinilä soittaa joululauluja, joita voi myös toivoa. Aluetta halkovalla Mäkikadulla on tapahtuman järjestäjällä, Kalliomäen omakotiyhdistyksellä, myynnissä makkaraa ja lämmintä mehua. Käteismaksu. Pukeuduthan lämpimästi. Autot toivotaan pysäköitävän asuinalueen ulkopuolelle.

Suomisarja: Forssan Suupparit pelaa kotiottelunsa Jokioisten Leipä-Areenalla lauantaina kello 14:00. Lisätiedot: FoSu

Sunnuntai 7.1.

Niko Saarisen näyttely Lainattuja muistoja Galleria Moletissa päättyy sunnuntaina 7.1.2024. Tapaa taiteilija näyttelyn viimeisenä aukiolopäivänä kello 14-16. Saarinen kertoo näyttelynsä teemasta ja teoksista.

Näistä, kuten muistakin tapahtumista on lisätietoa kaupungin verkkosivujen tapahtumakalenterissa.