Uutiset

Viisi vinkkiä viikonlopulle

02.02.2024

Viisi vinkkiä viikonlopulle

Viikonlopulle on tarjolla jälleen monipuolisesti ohjelmaa. On Peppi Pitkätossua, näyttelyitä sekä penkkiurheilua. Lue viisi vinkkiä viikonlopulle.

 

Tässä on viisi vinkkiä viikonlopulle.

Perjantai 2.2.

Kuhankosken killan vuosinäyttely Vinkkelissä (Kaupunginkirjasto 2. krs) 31.1.-2.3.2024. Esillä Kuhankosken killan teoksia, jotka näyttelyyn on valinnut taidemaalari, Loimaan työväenopiston opettaja Tapio Olenius. Näyttely on avoinna ma-to 9-19, pe 9-17 ja la 9-14. Näyttelyyn on vapaa pääsy. Tervetuloa tutustumaan!

Lauantai 3.2.

Peppi Pitkätossu saa ensi-iltansa Forssan Teatterissa lauantaina klo 18.  Lisätietoa näytelmästä ja lipuista: Forssan teatteri.

Ihastu Peppi Pitkätossun maailmaan! Noin 160 kuvataidekoulun 4-13 -vuotiasta oppilasta ovat loihtineet teoksia eri tekniikoin. Teokset ovat esillä Peppi Pitkätossu -näytelmän ajan teatteritalon aulatiloissa sekä kahviossa. Näyttely avoinna teatterin aukioloaikoina.

Mestis: Forssan Palloseuran kotiottelu Forssan jäähallissa lauantaina kello 17:00.
Lisätiedot: Forssan Palloseura 

Sunnuntai 3.2.

Rauni Hulke esittelee Galleria Moletissa värikylläisiä maalauksia äänimaisemataustalla. Galleria Moletti on avoinna museon aukioloaikoina: ti-pe 10-16, la 10-14, su 12-16. Galleria Molettiin on aina vapaa pääsy!

Näistä, kuten muistakin tapahtumista on lisätietoa kaupungin verkkosivujen tapahtumakalenterissa.