Uutiset

Liikut Sää™ - tapahtuma Forssan kauppatorille toukokuussa - Kesämessut tulossa 2025

23.02.2024

Liikut Sää™ - tapahtuma Forssan kauppatorille toukokuussa - Kesämessut tulossa 2025

Kanta-Hämeen Messut järjestää Forssan kauppatorilla sunnuntaina 19. toukokuuta Liikut Sää™ -tapahtuman.

 

Kanta-Hämeen Messut järjestää Forssan kauppatorilla sunnuntaina 19. toukokuuta Liikut Sää™ -tapahtuman, jossa kaupunkilaisilla on mahdollisuus tutustua paikallisten liikunta- ja urheiluseurojen sekä yritysten lajeihin ja liikunta- ja harrastusmahdollisuuksiin. Forssan kaupunki on mukana tapahtumassa pääyhteistyökumppanina.

Tapahtuman oheisohjelmassa nähdään Suomen Voimalajiliiton matalan kynnyksen vahvin mies/ nainen kilpailu sekä yhden käden maastanoston SM-kilpailut. Kaikki Voimalajiliiton kilpailut ovat dopingvalvonnan alaisia.

Yhdistykset ja yritykset voivat varata esittelypaikkansa Kanta-Hämeen Messujen verkkokaupasta. Kymmenelle ensimmäiselle yhdistykselle on luvassa veloitukseton näytteilleasettajapaikka. Lisätiedot veloituksettomista paikoista osoitteesta myynti(at)kantahameenmessut.fi.

 Alkaneen vuoden markkinointiyhteistyön lisäksi Kanta-Hämeen Messut ja Forssan kaupunki ovat solmineet esisopimuksen Forssan Kesämessuista, jotka järjestetään Kutomon alueella 7.6.2025.

”Kuten nimemme sanoo - tuotamme tapahtumia Kanta-Hämeessä, joten uusien tapahtumien lanseeraus Forssassa on luontainen jatkumo toiminnassamme. Tämän lisäksi pääsemme jatkamaan Liikut Sää-tapahtumien historiaa koronavuosien jälkeen ja seuraavan vuoden Kesämessuista suunnittelemme merkittävää tapahtumaa monipuolisella ohjelmakattauksella, kerrotaan Kanta-Hämeen messujen toimistolta”.

Kuva ©Suomen Voimalajiliitto


 Lisätiedot:

Kanta-Hämeen Messut
 045 6735 769
 myynti(at)kantahameenmessut.fi

Jari Kesäniemi,  kaupunginjohtaja
 050 5640 001
 jari.kesaniemi(at)forssa.fi