Uutiset

Viisi vinkkiä viikonlopulle

08.03.2024

Viisi vinkkiä viikonlopulle

Viikonloppuna on luvassa muun muassa koripalloa, taidetta Galleria Moletissa, Naisten päivän messut sekä säpinää Pilvenmäellä. Lue viisi vinkkiä viikonlopulle.

 

Tässä on viisi vinkkiä viikonlopulle.

Perjantai 8.3.

Näyttelyssä esillä esinekoosteita, installaatioita, keramiikkaa ja maalauksia. Forssalaisen kuvataiteilijan Susanna Mandelinin näyttelyn materiaali on ollut löytöhetkellään vanhaa, kenties unohdettua. Moninaiset ainekset ovat muokkautuneet esinekoosteiksi, installaatioiksi, maalauksiksi ja taidekeramiikaksi, jotka vievät merenalaisiin, kiehtoviin maisemiin ja toiseen, värikkääseen ja lempeään todellisuuteen.

Galleria Moletti on avoinna museon aukioloaikoina: ti-pe 10-16, la 10-14, su 12-16. Galleria Molettiin on aina vapaa pääsy!

Lauantai 9.3.

Forssan seurakunnan varhaiskasvatuksen järjestämä koko perheen ilmainen perhepäivä Forssan seurakuntatalolla kello 11-13. Musiikkia, teatteria ja askartelua. Mukana Loru-Lotta ja Tiina-Maria kanttori. Mehu- ja kahvitarjoilu.

Naisten Päivän messut Työväentalolla lauantaina kello 9-15 ja sunnuntaina kello 10-15. Kaikille avoimet messut, joissa kädentaitoa, hyvinvointia ynnä muuta.

Naisten Korisliiga: Forssan Alku pelaa kotiottelunsa Feeniksissä lauantaina kello 17:00. Lisätiedot: Forssan Alku

Sunnuntai 10.3.

Koko perheen talvirieha & Kasvattajaravit Pilvenmäellä kello 12 alkaen. Talvirieha kutsuu mukaan lumoavaan talvipäivään, jossa yhdistyvät vauhdikkaat ravit ja perinteiset talviaktiviteetit! Luvassa on urheilua ja perheen yhteistä aikaa. Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi. Aikuiset 5€, opiskelijat & eläkeläiset 3€. Lisätiedot: Pilvenmäki

Näistä, kuten muistakin tapahtumista on lisätietoa kaupungin verkkosivujen tapahtumakalenterissa.