Uutiset

Viisi vinkkiä viikonlopulle

12.04.2024

Viisi vinkkiä viikonlopulle

Viikonlopulle on jälleen luvassa jos ja vaikka mitä! Tarjolla on koripalloa, Puistojuoksua, näyttelyitä sekä musiikkia Rautalankaparaatista haitarivoitoiseen kansanmusiikkiin. Lue viisi vinkkiä viikonlopulle!

 

Tässä on viisi vinkkiä viikonlopulle.

Perjantai 12.4.

Lauantai 13.4.

Leena Ojutkankaan näyttelyssä on esillä mm. keramiikkaa ja maalauksia.

Ojutkangas on kivi-, metalli- ja keramiikka-alan artesaani, hopeaseppä, koru- sekä kuvataiteilija.  Hän on tunnettu mm. veistosmaisista koruteoksistaan. Neljässäkymmenessä kahdessa maassa asunut Leena Ojutkangas on antanut näyttelylle nimen, joka kuvastaa elettyä elämää - NOMADIKO.

Galleria Moletti on avoinna ti-pe 10-16, la 10-14, su 12-14. Galleriaan on vapaa pääsy. 

Legendaarinen Rautalankaparaati Forssan Järjestöjentalolla lauantaina. Lipunmyynti ja ovet aukeavat klo 17. Soitto alkaa klo 18. 

Esiintyjinä nähdään: Husky & The Sandmen, Webasto, Hurmio, Kaikupartio sekä Sähkökitara Union.

Sunnuntai 14.4.

Forssan Salama järjestää sunnuntaina Puistojuoksun.  Ilmoittautuminen ja numerolaput Vesihelmeltä, lähtö juoksuun Keskuskadulta kello 12:00. Matkoina Puistojuoksussa ovat 5,8km ja 11,2km. Ilmoittautuminen alkaa tuntia ennen lähtöä ja päättyy 15 minuuttia ennen lähtöä.

Osallistumismaksu: 8 euroa, sisältää ajanoton, mehun, osallistumisen arvontaan sekä sisäänpääsyn Vesihelmeen. Lisätiedot: Forssan Salama

Näistä ja muistakin tapahtumista on lisätietoa kaupungin verkkosivujen tapahtumakalenterissa.